tozsde arfolyam

Hirek

 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jogsértőnek ítélte a Magyar Telekom Nyrt. összehasonlító reklámjait, ezért 35 millió forintos bírságot szabott ki.

 

 

Képtalálat a következőre: „telekom 4g”

 

 

 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a közösségi médián megjelenő kommunikációs tartalmakat is vizsgálni fogja, mivel a fogyasztó sokszor nem tudja eldönteni az itt megjelenő tartalomról, hogy az fizetett reklám, vagy sem.

 

 

Képtalálat a következőre: „social media”

 

 

 

Tizenegy magyar vállalkozás vett részt a Közel-Kelet legnagyobb technológiai szakkiállításán Dubajban.

 

 

 

 

 

Az Automotive Hungary nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás megnyílt szerdán Budapesten.

 

 

 

 

 

Kevesebben születtek, de kevesebben is haltak meg 2016 első hat hónapjában, mint az előző év azonos időszakában, mérséklődött a természetes fogyás.

 

 

Képtalálat a következőre: „einwohner”

 

 

Javulást jelez júliusra a GfK piackutató német fogyasztói hangulatindexe, elsősorban a lakosság gazdasági helyzetről alkotott kedvezőbb megítélésének és bizakodóbb jövedelmi várakozásainak köszönhetően.

 

 

 

 

A nagy orosz hírgyűjtő portálok felelni fognak a rajtuk megjelenő információk hitelességéért.

 

 

Képtalálat a következőre: „news”

 

 

A nagyvállalatok idén a tavalyinál nagyobb árbevételt és magasabb profitot várnak, elsősorban az exportpiacokon várható élénkülésnek köszönhetően; belföldön inkább stagnálásra számítanak.

 

 

 

 

A magyarok jóval nyitottabbak az új technológiákra mint az európai átlag, azonban kevésbé tudják értelmezni az innovációkról szóló híreket.

 

 

Képtalálat a következőre: „technology”

 

 

Tavaly több mint kétszeres különbséget mértek az átlagos élelmiszerárakban az Európai Unióban, a legolcsóbbak Lengyelországban voltak az élelmiszerek és üdítők, míg a legtöbbet Dániában kellett fizetni ezekért a termékekért.

 

 

Képtalálat a következőre: „soft drink”

 

 

A pánikgomb a legkeresettebb viselhető eszköz a potenciális vásárlók körében, amelyet az okosóra, a nyomonkövető készülék, valamint a személyazonosító és a viselhető víztisztító követ.

 

 

 

 

A tartós műszaki cikkek értékesítése 1,2 százalékkal csökkent az első negyedévben az előző év azonos időszakához képest, az összforgalom 121,4 milliárd forint volt.

 

 

Képtalálat a következőre: „it equipment”

 

 

Magyarország 238 riasztást küldött veszélyes vagy azonosítatlan termékek miatt az Európai Unió gyorsriasztási rendszerébe (Rapex) tavaly, csak eggyel kevesebbet, mint az első helyen végzett Spanyolország.

 

 

 

 

Országszerte több mint háromszáz helyszínen, 700 vállalkozás részvételével rendezik meg a különböző szakmákat bemutató Szakmák éjszakáját pénteken, több mint 4000 programon vehetnek részt az érdeklődő fiatalok és felnőttek.

 

 

Képtalálat a következőre: „auto service”

 

 

 

Az online pénztárgép kötelező használatának kiterjesztése 14 ezer céget érint - derül ki az Opten céginformációs szolgáltató felméréséből.

 

Képtalálat a következőre: „cassa”

 

 

Kínában az ország "ideológiai és kulturális biztonságát" szem előtt tartva kitiltják az internetes kiadvány- és információterjesztés világából a külföldieket, illetve csakis kínai partnerrel, kizárólag engedéllyel vehetnek részt e piacon.

 

 

Képtalálat a következőre: „internet china”

 

 

Mintegy 492 milliárd forintért vásárolták tavaly a magyar fogyasztók a boltláncok saját márkás élelmiszereit, háztartási vegyi áruit és kozmetikumait, ez 6 százalékkal több, mint 2014-ben.

 

Képtalálat a következőre: „saját márka”

 

 

A tartós műszaki cikkek értékesítése 8,7 százalékos növekedést ért el tavaly az utolsó negyedévben az előző év azonos időszakához képest, az összforgalom meghaladta a 192 milliárd forintot. A növekedés motorjai a telekommunikációs eszközök és a háztartási nagygépek voltak

 

 

Képtalálat a következőre: „media markt”

 

 

Az újautó-importőrök és a legnagyobb használtautó-kereskedő cégek is 10 százalékos növekedést várnak saját piaci szegmensükben az idén - közölte a Használtautó.hu autós portál

 

 

Képtalálat a következőre: „used car”

 

 

Januárban már a huszonkilencedik hónapja emelkedett a forgalomba helyezett új személygépkocsik száma az Európai Unióban

 

 

Képtalálat a következőre: „fleet”

 

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.