tozsde arfolyam

Hirek

 

Tavaly több mint kétszeres különbséget mértek az átlagos élelmiszerárakban az Európai Unióban, a legolcsóbbak Lengyelországban voltak az élelmiszerek és üdítők, míg a legtöbbet Dániában kellett fizetni ezekért a termékekért.

 

 

Képtalálat a következőre: „soft drink”

 

 

Magyarország 238 riasztást küldött veszélyes vagy azonosítatlan termékek miatt az Európai Unió gyorsriasztási rendszerébe (Rapex) tavaly, csak eggyel kevesebbet, mint az első helyen végzett Spanyolország.

 

 

 

 

Az online pénztárgép kötelező használatának kiterjesztése 14 ezer céget érint - derül ki az Opten céginformációs szolgáltató felméréséből.

 

Képtalálat a következőre: „cassa”

 

 

A tartós műszaki cikkek értékesítése 8,7 százalékos növekedést ért el tavaly az utolsó negyedévben az előző év azonos időszakához képest, az összforgalom meghaladta a 192 milliárd forintot. A növekedés motorjai a telekommunikációs eszközök és a háztartási nagygépek voltak

 

 

Képtalálat a következőre: „media markt”

 

 

Januárban már a huszonkilencedik hónapja emelkedett a forgalomba helyezett új személygépkocsik száma az Európai Unióban

 

 

Képtalálat a következőre: „fleet”

 

 

 

Csaknem 2,4 millió új gumiabroncsot értékesítettek a gyártók Magyarországon tavaly, ami hétéves rekord - közölte a Continental Hungaria Kft. az Európai Gumiabroncs- és Gumigyártók Szövetsége (ETRMA) adatai alapján.

 

 

Képtalálat a következőre: „tire”

 

 

 

Új tulajdonoshoz került a magyarországi Praktiker áruházlánc: a társaság tulajdonában álló ingatlanokat a Wallis csoport vette meg, az operatív cég pedig a Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft. jelenlegi ügyvezetője, Karl-Heinz Keth tulajdonába került - közölte a barkácsáruház-lánc csütörtökön

 

Képtalálat a következőre: „praktiker”

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.