tozsde arfolyam

Hirek

 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jogsértőnek ítélte a Magyar Telekom Nyrt. összehasonlító reklámjait, ezért 35 millió forintos bírságot szabott ki.

 

 

Képtalálat a következőre: „telekom 4g”

 

 

 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a közösségi médián megjelenő kommunikációs tartalmakat is vizsgálni fogja, mivel a fogyasztó sokszor nem tudja eldönteni az itt megjelenő tartalomról, hogy az fizetett reklám, vagy sem.

 

 

Képtalálat a következőre: „social media”

 

 

 

A nagy orosz hírgyűjtő portálok felelni fognak a rajtuk megjelenő információk hitelességéért.

 

 

Képtalálat a következőre: „news”

 

 

Kínában az ország "ideológiai és kulturális biztonságát" szem előtt tartva kitiltják az internetes kiadvány- és információterjesztés világából a külföldieket, illetve csakis kínai partnerrel, kizárólag engedéllyel vehetnek részt e piacon.

 

 

Képtalálat a következőre: „internet china”

 

 

Növelte forgalmát és csökkentette veszteségét a negyedik negyedévben a Twitter, megtorpant azonban a felhasználók számának növekedése - derül ki az üzenetmegosztó szolgáltató közösségi média portál céges honapján közzétett eredmény beszámolóból.

 

 

Képtalálat a következőre: „közösségi média”

 

 

A Telenor csoport 360 millió dollárért mintegy 95 százalékos részesedést szerez a Tapad Incorporated digitális marketing cégben - közölte a távközlési szolgáltató pénteken

 

 

Képtalálat a következőre: „digital media”

 

 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 60 millió forintos bírságot szabott ki a BÁV-Zálog Zrt.-re, valamint a BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt.-re tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt.

 

 

Képtalálat a következőre: „versenyhivatal”

 

 

DJ FM néven a Radio Plus Kft. indíthat kereskedelmi rádiót a Budapest 96,4 MHz körzeti frekvencián; a médiatanács e heti ülésén született döntésről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH)

 

Képtalálat a következőre: „radio”

 

 

 

A szellemitulajdon-jogokat sértő weblapokon egyre több reklám jelenik meg; a magyar piacon csaknem ötezer ilyen hirdetést figyeltek meg az EU Belső Piaci Harmonizációs Hivatalának (OHIM) tanulmánya szerint - közölte a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) kedden.

 

 

 

Az európai régió díját nyerte el a HG360 Reklámügynökség által készített országimázsfilm a kolumbiai Medellínben

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.