tozsde arfolyam

Hirek

 

Kevesebben születtek, de kevesebben is haltak meg 2016 első hat hónapjában, mint az előző év azonos időszakában, mérséklődött a természetes fogyás.

 

 

Képtalálat a következőre: „einwohner”

 

 

Javulást jelez júliusra a GfK piackutató német fogyasztói hangulatindexe, elsősorban a lakosság gazdasági helyzetről alkotott kedvezőbb megítélésének és bizakodóbb jövedelmi várakozásainak köszönhetően.

 

 

 

 

A nagyvállalatok idén a tavalyinál nagyobb árbevételt és magasabb profitot várnak, elsősorban az exportpiacokon várható élénkülésnek köszönhetően; belföldön inkább stagnálásra számítanak.

 

 

 

 

A magyarok jóval nyitottabbak az új technológiákra mint az európai átlag, azonban kevésbé tudják értelmezni az innovációkról szóló híreket.

 

 

Képtalálat a következőre: „technology”

 

 

A pánikgomb a legkeresettebb viselhető eszköz a potenciális vásárlók körében, amelyet az okosóra, a nyomonkövető készülék, valamint a személyazonosító és a viselhető víztisztító követ.

 

 

 

 

A tartós műszaki cikkek értékesítése 1,2 százalékkal csökkent az első negyedévben az előző év azonos időszakához képest, az összforgalom 121,4 milliárd forint volt.

 

 

Képtalálat a következőre: „it equipment”

 

 

Mintegy 492 milliárd forintért vásárolták tavaly a magyar fogyasztók a boltláncok saját márkás élelmiszereit, háztartási vegyi áruit és kozmetikumait, ez 6 százalékkal több, mint 2014-ben.

 

Képtalálat a következőre: „saját márka”

 

 

Az újautó-importőrök és a legnagyobb használtautó-kereskedő cégek is 10 százalékos növekedést várnak saját piaci szegmensükben az idén - közölte a Használtautó.hu autós portál

 

 

Képtalálat a következőre: „used car”

 

 

Átlagosan napi 86 percet tölt a világ legnagyobb taglétszámú közösségi oldalán, a Facebookon az átlagos magyar felhasználó. Hétköznap pár perccel rövidebb, hétvégén valamivel hosszabb ez az idő - tudható meg a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) által megrendelt, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa által finanszírozott kutatás összegzéséből.

 

 

Képtalálat a következőre: „social media rubik”

 

 

 

Disney a legerőteljesebb, az Apple pedig a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2016-os Global 500 ranglistája szerint.

 

 

Képtalálat a következőre: „brand”

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.