tozsde arfolyam

Hirek

Tehetségportál indult a HÖOK gondozásában, az oldal célja, hogy közel hozza egymáshoz a tehetséges fiatalokat és a piaci szereplőket.

 

 

Kapcsolódó kép

 

 

A cégek 40 százaléka küzd az Európai Unióban a szakképzett munkaerő hiányával, és egyre többet kell befektetni az oktatásba.

 

 

Képtalálat a következőre: „facharbeiter”

 

 

Szakmák gyakorlati oktatásához több mint fél milliárd forint értékű támogatást kapott 3 cég.

 

 

Képtalálat a következőre: „bosch tools”

 

 

 

A digitális készségek fejlesztésére indított programba 200 ezer jelentkezőt várnak.

 

 

Confused Computer User

 

2016-ban is megjelent " A legjobban kereső hallgatókat képző amerikai egyetemek top 25 listája" 

 

 

Képtalálat a következőre: „college”

 

 

Januártól a szervezetfejlesztéssel foglalkozó Flow csoport nyolc tagcégéből hét összeolvad és Flow Magyarország, illetve Human Telex Consulting néven működik tovább, a változást követően megmaradó két cég jelentős árbevétel növekedésre számít

 

 

 

 

Izrael Állam magyarországi nagykövetségén is tölthetik mostantól kötelező szakmai gyakorlatukat a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) közigazgatás-tudományi, valamint nemzetközi és európai tanulmányok karának hallgatói. Az erről szóló megállapodást pénteken írta alá Ilan Mor izraeli nagykövet és Patyi András, az intézmény rektora.

 

 

Képtalálat a következőre: „nke”

 

 

MNB-ösztöndíjakat adott át ma Dubéczi Zoltán, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) oktatási igazgatója és Rostoványi Zsolt, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora az egyetem hallgatóinak az MNB-ben.

 

Képtalálat a következőre: „mnb”

 

 

Az Apollo Tyres Hungary beszáll a duális szakképzésbe, a 2016-tól Gyöngyösön induló középfokú gumiipari technikus és abroncsgyártó szakokra jelentkező diákok az Apollo gyárában sajátíthatják el a gyakorlati ismereteket - közölte a gumiabroncsgyártó vállalat

 

 

Képtalálat a következőre: „apollo tyre”

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.