tozsde arfolyam

Hirek

Tehetségportál indult a HÖOK gondozásában, az oldal célja, hogy közel hozza egymáshoz a tehetséges fiatalokat és a piaci szereplőket.

 

 

Kapcsolódó kép

 

 

Budapest, 2017. november 14., kedd

 

 

Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, a HÖOK elnöke, Gulyás Tibor úgy fogalmazott: hisznek abban, hogy mindenki tehetséges valamiben. Ennek beteljesüléséhez és hasznosulásához egy olyan felületre van szükség, ahol minden érintett szereplő meg tudja valósítani az elképzelését. Hallgató, oktató, cég vezető, startupper, bárki.

 

A portál online felületén a tehetségeknek lehetősége nyílik projektötleteik teljes körű kidolgozására, csapattagok toborzására és finanszírozók bevonására. Az oldal felépítésének köszönhetően kizárólag olyan projektek publikálhatók, amelyek megfelelnek a tehetségtámogatók igényének.

 

Amennyiben a piaci szerelők, azaz a tehetségtámogatók által megfogalmazott és ez alapján az oldalba beépített kritériumoknak megfelel az adott projekt, úgy többlépcsős, opcionális forrásbevonás után indulhat a munka.

 

Azonban nemcsak a tehetségek tölthetnek fel tartalmat, hanem a különböző tehetségtámogatók is, így meghirdethetnek szakmai gyakorlatokat, pályázatokat saját igényeiknek megfelelően.

 

Az oldal segítségével azok a tehetségek, akik még jellemzően a felsőoktatási intézményekben tanulnak, tanulmányaik befejezését megelőzően már olyan kapcsolatot tudnak kialakítani a tehetségtámogatókkal, ami könnyen eredményezheti a diploma megszerzését követő azonnali elhelyezkedést. A tehetségtámogatók számára további előnyöket is biztosít a portál, hiszen közvetlen elérés nyílik a fiatal, majdani munkavállalók felé, így kínálva valós tapasztalaton alapuló alternatívát a toborzási folyamatokban - közölte az elnök.
További részletek a www.tehetsegportal.hu oldalon találhatók.

 

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.