tozsde arfolyam

Hirek

 

A vízummentesség visszavonhatóságára vonatkozó szabályozást fogadott el az európai uniós országok belügyminiszterei.

 

 

Képtalálat a következőre: „visa”

 

 

Új repülőgépmérnöki központot nyit a Lufthansa Technik Budapesten.

 

 

Képtalálat a következőre: „lufthansa technik budapest”

 

 

Vegyes utasforgalmi teljesítményt nyújtottak Európa legnagyobb hagyományos légitársaságai áprilisban az előző év negyedik hónapjához képest: az Air France-KLM és az International Airlines Group (IAG) növelte utasai számát, a Lufthansa-csoport cégeivel viszont kevesebben repültek.

 

 

Képtalálat a következőre: „airplane”

 

 

Kampányt indít a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) a szállodák hivatalos besorolása, a Hotelstars védjegyrendszer megismertetésére, népszerűsítésére, hogy felhívja a magyar utazóközönség figyelmét a tudatos szállodaválasztásra.

 

 

Képtalálat a következőre: „hotel stars”

 

 

Csaknem 11 milliárd forint díjbevétellel zárt az utasbiztosítási piac tavaly, a néhány százalékos növekedést nem a biztosítottság javulásának, hanem a külföldi utazások számának emelkedése eredményezte.

 

 

Képtalálat a következőre: „passenger insurance”

 

 

A Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) majdnem minden tagbiztosítója felvette a kockázatok közé a terrorcselekményeket valamilyen módon.

 

 

Képtalálat a következőre: „insurance”

 

 

Az európai szállodaszövetség szerint regisztrálni kellene a megosztáson alapuló gazdaság (sharing economy) keretében működő, rövidtávú lakás-bérbeadással foglalkozókat.

 

 

Képtalálat a következőre: „airbnb”

 

 

Idén harmadik alkalommal is a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek ítélte a legjobb kelet-európai repülőtér díját a Skytrax brit légiközlekedési elemző cég.

 

 

Képtalálat a következőre: „airport”

 

 

Az Európai Unió intézményei támogatják a Hotelstars Union (HSU), az európai szállodaipar minősítési rendszerének további erősítését.

 

Képtalálat a következőre: „hotel star”

 

 

A biometrikus adatok használatával egyszerűsítené a repülőtéri utaskezelést a légiközlekedési informatikai rendszereket fejlesztő svájci SITA (Société Internationale de Télécommunications Aéronautiques).

 

 

Képtalálat a következőre: „airport check in process”

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.