tozsde arfolyam

Hirek

 

Idén jelentősen csökkenhet a közösségi oldalak népszerűsége.

 

 

Képtalálat a következőre: „chat”

 

 

A Magyar Telekom eladja 76,53 százalékos részesedését a Crnogorski Telekomban a Hrvatski Telekomnak 123,5 millió euróért.

 

 

Képtalálat a következőre: „deutsche telekom”

 

 

 

Kevés internetező használ hatékony és biztonságos jelszót.

 

 

Képtalálat a következőre: „it security”

 

 

Ingyenes előadásokkal segítik a kis- és középvállalkozások (KKV) digitális fejlődését.

 

 

Képtalálat a következőre: „digitalization”

 

 

Most már 18 műhold segíti az európai navigációs rendszert a Galileo program keretében.

 

 

Képtalálat a következőre: „satellite”

 

 

 

Az ipari vezérlő rendszerek és hálózati infrastruktúra fokozott biztonsági igényeit szem előtt tartva új, saját számítógép operációs rendszerrel rukkolt elő az orosz Kaspersky Lab kiberbiztonsági vállalat.

 

 

 

Az infokommunikációs (IKT) motivációs és szemléletformáló program fő célja, hogy digitális technológiákat, szolgáltatásokat kínáljon a kkv-knak.

 

 

Képtalálat a következőre: „infocommunication technology”

 

 

A Telenor Magyarország az idén mintegy 9 milliárd forintot költ hálózatfejlesztésre a tavalyi 7 milliárd forinttal szemben, a pénz főként a lakossági beltéri lefedettség javulását és a 4G+ (LTE Advanced) hálózat bővítését szolgálja.

 

 

 

 

 

A Telenor Accelerate programja egyenként 150 millió forint értékű programmal, ezen belül 5-10 millió forint készpénz befektetésével támogat 5 magyar digitális startupot, mindezért cserébe kisebbségi részesedést szerez a cégekben.

 

 

 

 

A digitalizáció nem választás kérdése, az viszont a mi döntésünk, hogy elszenvedői vagy aktív résztvevői legyünk a változásnak.

 

 

Képtalálat a következőre: „electronic”

 

 

A magyar vállalkozások az informatika, az információ, a digitalizáció terén " lemaradásban vannak" nemcsak az unió, hanem a visegrádi négyek országai között is.

 

 

 

 

 

Csökkenő roamingtarifákkal indul az idei nyár, mivel április 30-tól kevesebbe kerül a telefonos barangolás.

 

 

overseas roaming

 

 

 

Várhatóan rekord összeget, akár mintegy 22-24 milliárd forintot is költhetnek IT-biztonságra a szervezetek idén Magyarországon a tavalyi 20 milliárd forint után.

 

 

Képtalálat a következőre: „it security”

 

 

Tavaly összesen 2539 fogyasztói panasz érkezett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz (NFH) a különböző elektronikus hírközlési szolgáltatásokkal kapcsolatban, ez 5 százalékkal kevesebb az előző évinél.

 

 

 

 

Elektronikus blokkokat vezet be Magyarországon a pénztárgépek gyártásával, forgalmazásával és online átállításával foglalkozó társaság, a Laurel cégcsoport.

 

 

Képtalálat a következőre: „e invoice”

 

 

Az MVM NET Zrt. Európa legnagyobb internetforgalom-cserélőjének, a frankfurti DE-CIX-nek (Deutscher Commercial Internet Exchange) a hivatalos viszonteladójává vált.

 

 

Képtalálat a következőre: „internet”

 

 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) április 11-én közzétette a 3400-3800 megahertzes (MHz) frekvenciasávban megszerezhető frekvenciahasználati jogosultságok hasznosítására vonatkozó árverési dokumentációt; a jelentkezők május 2-án adhatják be ajánlataikat.

 

 

Képtalálat a következőre: „telecommunication”

 

 

Titkosította az adatforgalmat a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatás, csak az alkalmazást használó felek láthatják az elküldött üzeneteket

 

 

Képtalálat a következőre: „secret”

 

 

A Magyar Telekom díjmentes, szélessávú Wi-Fi internetelérést biztosító szolgáltatást vezet be április 5-től

 

 

Képtalálat a következőre: „wifi”

 

 

 

A VR (virtuális valóság) technológia forgalma idén eléri az egymilliárd dollárt; a kognitív technológiák piacán is jelentős növekedés várható; a 18-24 évesek az okostelefont és a PC-t inkább egymás kiegészítőinek, mintsem helyettesítőinek látják.

 

 

Képtalálat a következőre: „phone”

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.