tozsde arfolyam

Hirek

A Deutsche Telekom Csoporthoz tartozó görög telekommunikációs vállalat az OTE (Hellenic Telecommunications Organization) és a T-Systems Magyarország ötéves, adatközponti szolgáltatások nyújtására szóló szerződést kötött a Coca-Cola Hellenic Bottling Comapany-val, a Coca-Cola termékek egyik legnagyobb palackozójával.

 

 

 

Az ELMŰ-ÉMÁSZ és a T-Systems Magyarország közös fejlesztésének eredményeként a mai napon helyezték üzembe a főváros első intelligens közvilágítási oszlopát, amely az Okos Város koncepció részét képező informatikai eszközöket és energetikai megoldásokat integrálja magába. Az egyedülálló berendezésbe szerelt villanyautó töltő, ingyenes WI-FI, korszerű LED-világítás, biztonsági kamera és vészgomb olyan szolgáltatásokat nyújtanak egy helyen, amelyek nagymértékben javítják a városi élet minőségét.

 

A Deutsche Telekom a továbbiakban is támogatni kívánja az európai közepes méretű városok intelligenssé alakítását az új, „Connected Cities” című white paperrel, amely az idei Smart City Expo World Congress rendezvényen, november 17-19. között Barcelonában kerül kiadásra.

 

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.