tozsde arfolyam

Hirek

 

Kevés internetező használ hatékony és biztonságos jelszót.

 

 

Képtalálat a következőre: „it security”

 

 

Az ipari vezérlő rendszerek és hálózati infrastruktúra fokozott biztonsági igényeit szem előtt tartva új, saját számítógép operációs rendszerrel rukkolt elő az orosz Kaspersky Lab kiberbiztonsági vállalat.

 

 

 

 

Várhatóan rekord összeget, akár mintegy 22-24 milliárd forintot is költhetnek IT-biztonságra a szervezetek idén Magyarországon a tavalyi 20 milliárd forint után.

 

 

Képtalálat a következőre: „it security”

 

 

Titkosította az adatforgalmat a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatás, csak az alkalmazást használó felek láthatják az elküldött üzeneteket

 

 

Képtalálat a következőre: „secret”

 

 

Ritkán tapasztalható egységben álltak ki az amerikai internetes óriáscégek az Apple mellett a vállalat és a washingtoni kormány vitájában, amelynek középpontjában a San Bernardinóban lezajlott terrortámadás egyik elkövetőjének iPhone-ján tárolt adatokhoz való hozzáférés áll.

 

 

Képtalálat a következőre: „apple”

 

 

Az Apple az iPhone és az iCloud biztonságának fokozásával kívánja okafogyottá tenni a készülékek és adatállományok titkosításának feltörésére vonatkozó hatósági megkereséseket.

 

Képtalálat a következőre: „icloud”

 

 

 

Az Európai Unióban minden negyedik internet felhasználóval történt valamilyen biztonsági incidens tavaly, Magyarországon az arány az EU-ban a második legmagasabb, 39 százalék volt - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat által hétfőn, a február 9-i Biztonságosabb Internet Napja (Safer Internet Day) alkalmából közzétett kimutatásából.

 

 

 

 

 

Tavaly 50 százalékkal több androidos kártevőt regisztrált a G Data német vírusvédelmi cég, mint 2014-ben, az idén pedig további fenyegetések várhatók.

 

 

 

Október elsejével megalakul a magyarországi kibervédelmi szervezetrendszert magába foglaló Nemzeti Kibervédelmi Intézet - közölte a Belügyminisztérium (BM).

 

 

Képtalálat a következőre: „kibervédelem”

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.