tozsde arfolyam

Hirek

 

Ingyenes előadásokkal segítik a kis- és középvállalkozások (KKV) digitális fejlődését.

 

 

Képtalálat a következőre: „digitalization”

 

 

A Telenor Accelerate programja egyenként 150 millió forint értékű programmal, ezen belül 5-10 millió forint készpénz befektetésével támogat 5 magyar digitális startupot, mindezért cserébe kisebbségi részesedést szerez a cégekben.

 

 

 

 

A magyar vállalkozások az informatika, az információ, a digitalizáció terén " lemaradásban vannak" nemcsak az unió, hanem a visegrádi négyek országai között is.

 

 

 

 

 

Elektronikus blokkokat vezet be Magyarországon a pénztárgépek gyártásával, forgalmazásával és online átállításával foglalkozó társaság, a Laurel cégcsoport.

 

 

Képtalálat a következőre: „e invoice”

 

 

A digitális felvilágosodás korában előbb-utóbb lemaradnak a versenyben azok a cégek, amelyek nem sajátítják el a digitális készségeket - fejtette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön, a Google budapesti sajtótájékoztatóján.

 

 

Képtalálat a következőre: „google”

 

 

Nyílt felhőszolgáltatást indít a Huawei hálózati technológiájával üzleti felhasználók számára a Deutsche Telekom - jelentette be a hannoveri CeBIT vásáron a német távközlési konszern.

 

 

Képtalálat a következőre: „cloud service”

 

Home Office-t követően megjelent a Mobile Office és ehhez a leggyakrabban használt mobil üzleti applikációk, amelyek segítik munkádat.

 

 

Képtalálat a következőre: „mobile office”

 

 

Intelligensebb gépek érkeznek, az ügyfeleket pedig már a szolgáltatások fejlesztésébe is bevonják a vállalatok, 2016-ban minden korábbinál több adat állhat a társadalom szolgálatába, és nagy teret hódíthatnak a szoftveralapú megoldások - egyebek között ez derült ki a Telenor Csoport kutatási divíziója által készített elemzésből.

 

Képtalálat a következőre: „big data”

 

Szeptember 29-én a Prezi előadótermében rendezi meg a Fenntartható Magyar Egészségügyért Egyesület az első Smart Healthcare meetupot. A rendezvénysorozat célja a magyar egészségügy jelenének és jövőjének formálása, a digitális orvoslás népszerűsítése, ezáltal az ellátás színvonalának javítása és egy aktív, a téma iránt elkötelezett közösség felépítése. Az alapítók és támogatók között olyan nevek szerepelnek, mint dr. Meskó Bertalan orvosi jövőkutató, az Abbvie biogyógyszer-vállalat, a Magyar Telekom, a Mito kreatív ügynökség, és a T-Systems Magyarország.

 

 

 

Valós igényre építő, a kis- és közepes vállalkozásokat nagyban segítő üzleti alkalmazásokat neveztek be arra a versenyre, amit a Telekom hirdetett meg még áprilisban, „Üzleti appok versenye” címmel. A fődíjat, a 10 millió forint értékű reklámkampányt a felhőalapú beléptető rendszer, az e-Access megoldás készítője, az Accessium Kft. nyerte.

 

 

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.