tozsde arfolyam

Hirek

 

Tisztul a cégvilág, tavaly mintegy 26 ezer esetben folyamodott kényszertörléshez a cégbíróság, míg egy évvel korábban 31 100 ilyen eljárás volt.

 

 

Képtalálat a következőre: „company”

 

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerint megfontolásra méltó a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) azon kezdeményezése, hogy a teljes hivatalos cégregisztrációs tevékenység kerüljön a cégbíróságtól a kamarához.

 

 

 

 

 

 

Törvényjavaslatot nyújtottak be a parlamentnek, amely kivenné a Polgári Törvénykönyvből (Ptk.) és önálló törvényben szabályozná a behajtási költségátalányt, több ponton megváltoztatva annak szabályait.

 

 

Képtalálat a következőre: „gericht”

 

 

Országszerte még 129 295 kft.-nek kell a hátralévő három hétben megemelnie a törzstőkéjét, ebből 52 615 cég fővárosi. A tanácsadó cégek vannak leginkább elmaradva a törzstőke-emeléssel.

 

Képtalálat a következőre: „capital”

 

 

A fogyasztók és vállalkozások közötti, online adásvétellel vagy szolgáltatással összefüggő viták rendezését szolgálja a február 15-étől elérhető uniós békéltető honlap, amelynek kezelésében Magyarországon a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Budapesti Békéltető Testület segít.

 

Képtalálat a következőre: „dispute resolution”

 

 

Pontatlan, hiányos a vízközmű-törvény és a végrehajtási rendelete, valamint a fogyasztóvédelmi törvény, ezért az ombudsman felkérte a belügyminisztert, tekintse át az ágazat jogi szabályozását - tájékoztatta az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala

 

 

Fővárosi Vízművek

 

 

Negyedével esett vissza a külföldi érdekeltségű, offshore cégalapítások száma az elmúlt hat évben, a legtöbb Magyarországon bejegyzett külföldi vállalatnak ukrán tulajdonosa van - derült ki az Opten céginformációs szolgáltató elemzéséből

 

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.