tozsde arfolyam

Hirek

  

 

A ManCo.hu mindent elkövet a honlapon közzétett adatok, információk aktualizálásáért, pontosságáért, azonban ezekért felelősséget nem vállal. A ManCo.hu honlapján található adatok és információk kizárólag a figyelem felkeltését és tájékoztató célokat szolgálnak.

 

A ManCo.hu nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a honlapon közölt adatok, információk esetleges pontatlanságából vagy hibájából, illetve ezekből levonható alaptalan következtetésekből, avagy a honlappal működési zavaraiból, vagy az általa közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, információ továbbítási késedelemből, vonal- vagy rendszerhibából, számítógépes vírus által okozott károkból származnak.

 

A ManCo.hu honlapjának tartalma, annak saját szövegei, az ábrái, képei a ManCo.hu szerzői jogi védelme alatt állnak, ezért a ManCo.hu előzetes, írásos hozzájárulása szükséges minden, a honlapról származó tartalom bármiféle publikációban, prezentációban való szerepeltetéséhez, nyilvánosságra hozatalához, sokszorosításához, másolásához, terjesztéséhez.

 

Tájékoztatjuk, amennyiben egy link révén valamely másik honlapra jut el, annak tartalma és változásai felett nincs ellenőrzésünk, ezért ezek adat és információ tartalmát nem tudjuk ellenőrizni, ezért az ezzel kapcsolatos felelősséget sem vállaljuk.

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.