tozsde arfolyam

Hirek

 

Tavaly átlagosan naponta 580 forintért kötöttek utasbiztosítást a külföldre készülők, ami 7 százalékos átlagdíj-növekedést jelent az előző évhez képest.

 

 

Képtalálat a következőre: „passenger insurance”

 

 

Évente több millió magyar utazik külföldre, azonban piaci adatok szerint csak minden 3. utas gondoskodik biztosításról, az interneten is megköthető utasbiztosítások ugyanakkor jelentős költségektől kímélhetik meg a külföldre utazókat baleset, betegség vagy poggyászkár esetén.

 

 

 

 

A viharok csaknem 1,5 milliárd forint kárt okoztak a biztosított lakossági ingatlanokban májusban, a kárbejelentések száma megközelítette a 23 ezret.

 

 

Képtalálat a következőre: „blitz”

 

 

A jegybank előzetes számításai szerint a biztosítási szektor szavatolótőke-feltöltöttsége 209 százalékos, egyetlen biztosító tőkeszintje volt 100 százalék alatt, ám az első negyedévben megvalósult tőkeemelés rendezte ennek az intézménynek a helyzetét is.

 

 

Képtalálat a következőre: „insurance”

 

 

A megkérdezett kis- és középvállalkozások (kkv) negyede továbbra sem rendelkezik vagyonbiztosítással, ugyanis 2013-hoz képest idén a kkv-k körében kötött vagyonbiztosítások aránya 72-ről csupán 76 százalékra emelkedett - derül ki az Union Biztosító saját ügyfelei körében végzett felméréséből.

 

 

Képtalálat a következőre: „company insurance”

 

 

A német vállalatokra leselkedő kockázatok növekedése visszafogja a gazdasági bővülést. Németország szoros kereskedelmi kapcsolatokkal rendelkezik a feltörekvő piacok és fejlődő gazdaságok csoportjával (FP-csoporttal), ezért jelentős rizikót hordoz a német vállalatokra nézve a szóban forgó országok strukturális gyengesége - derül ki a Coface hitelbiztosító egyik legutóbbi elemzéséből.

 

 

Képtalálat a következőre: „credit insurance”

 

 

Várhatóan 15 százalékkal, a mostani 10 százalékról 25 százalékra nőhet a megkötött egészségbiztosítások aránya a lakosság számához viszonyítva Magyarországon a következő 3-5 évben.

 

 

Képtalálat a következőre: „egészségbiztosító”

 

 

A jelenlegi anyagi helyzet, valamint a rövid és a hosszú távú anyagi biztonság értékelése enyhén pozitív irányba fordult, főként emiatt emelkedett a K&H biztos jövő indexe 2,4 pontra tavaly a negyedik negyedévben az előző negyedévi mínusz 3,7 pontról.

 

 

Képtalálat a következőre: „insurance”

 

 

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) és a román biztosítási garanciaalap (FGA) megállapodott az Astra Biztosító magyar kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) károsultjainak kifizetéséről, amit a MABISZ teljesít, az egyéb károsultak az FGA honlapján elérhető magyar nyomtatványokat kitöltve adhatják be kárbejelentésüket a román garanciaalaphoz úgy, hogy az március 3-ig oda beérkezzen - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénteken

 

Képtalálat a következőre: „astra biztosító”

 

 

Az új biztosítási törvény alapján a biztosítóknak januártól közölniük kell ügyfeleikkel a megtakarítási életbiztosítási termékek teljes költségmutatóját, és hosszabbítaniuk kell panaszfogadási célú nyitvatartási idejüket, valamint bővült a jegybank felügyelési eszköztára is - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) keddi közleményében.

 

 

Képtalálat a következőre: „insurance”

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.