tozsde arfolyam

Hirek

 

Tavaly átlagosan naponta 580 forintért kötöttek utasbiztosítást a külföldre készülők, ami 7 százalékos átlagdíj-növekedést jelent az előző évhez képest.

 

 

Képtalálat a következőre: „passenger insurance”

 

 

Budapest, 2017. január 19., csütörtök

 

 

Az online biztosításközvetítő portálon, a netrik.hu-n, a kötések 40 százaléka az utazást megelőző napon, további 14 százaléka az utazás napján született.

 

Egyre gyakoribbak a hosszú hétvégékre korlátozódó utazások, 2014-ben az utasbiztosítási szerződések 35, 2016-ban már 39 százaléka szólt 3-5 napra. A négynapos mellett a nyolcnapos utazások a leggyakoribbak, továbbra is a hetes turnusokra jellemző 8 nap, 7 éjszaka rendszerhez igazodik az utasbiztosítások csaknem 15 százaléka.

 

Folyamatosan nő azok aránya, akik utasbiztosításukat az interneten kötik meg, a Netrisk.hu szerint 2016 végére ez az arány elérte a 40 százalékot.

 

A síelni indulóknak az átlagnál 31 százalékkal magasabb díjat, napi 760 forintot kell átlagosan fizetniük, elsősorban a magasabb mentési és ellátási költségek miatt.
A síbiztosítást kötők 75 százaléka Ausztriába utazik, 9 százalék a szlovákiai, további 4-4 százalék pedig az olasz vagy francia sípályákat veszi célba.
A síelők átlagéletkora 32 év, a síutakra az idei szezonban átlagosan 5 napos utasbiztosítást kötnek az ügyfelek.

 

 

 

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.