tozsde arfolyam

Hirek

Új GINOP pályázati felhívás jelent meg, a cégek 5-15 millió forint vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek eszközbeszerzésre és szoftverbeszerzésre, amelynek teljes keretösszege 17 milliárd forint.

 

 

Képtalálat a következőre: „ginop”

 

 

Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) két népszerű pályázatára nyújthatják be a támogatási kérelmeket a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv).

 

 

Képtalálat a következőre: „ginop”

 

 

 

Beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások és beszállítói integrátorok támogatására nyílik lehetőség 20 milliárd forintos keretösszeggel a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP).

 

 

Képtalálat a következőre: „production”

 

 

Vásárlásösztönző alkalmazás piacra lépését támogatja a Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA), a 60 millió forintos befektetéssel elsősorban a startup IT-cég mobilalkalmazásának továbbfejlesztését és magyarországi elterjesztését finanszírozza.

 

 

 

 

 

Minimálisan tovább nőtt a határidőben kifizetett számlák aránya az első fél évben Magyarországon, de az átlagos fizetési késedelem hossza is nőtt.

 

 

Képtalálat a következőre: „outstanding”

 

 

Az első hat hónapban 4 százalékkal, 235 milliárd forintra nőtt a lízingpiac az előző évihez képest, idén a finanszírozott összeg megközelítheti az 500 milliárd forintot.

 

 

 

A vállalkozások 81 százalékának legalább egy üzleti partnere késve fizetett tavaly a második fél évben, ez 3 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest, ugyanakkor 17-ről 13 százalékra csökkent azon cégek aránya, amelyek üzleti partnereinek több mint fele késedelmesen fizetett.

 

 

 

Évről évre nő a lejárat előtt fizetett számlák aránya, de a fizetési késedelem hosszában romló a tendencia a magyar vállalatok körében: idén az átlagos késedelem meghaladta a 22 napot, míg az elmúlt két évben 16 és 18 napos késéseket mértek az év első negyedévében.

 

 

Képtalálat a következőre: „outstanding”

 

 

Fontos változás lépet életbe a behajtási költségátalánnyal. 40 EURO az összege.

 

 

Képtalálat a következőre: „financial collection”

 

 

 

Az idén várhatóan meghaladja a 250 milliárd forintot az innovációra és kutatás-fejlesztésre kiírt pályázatok keretösszege - mondta Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) elnöke.

 

 

Képtalálat a következőre: „research and development”

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.