tozsde arfolyam

Hirek

Új, 5 ezer négyzetméteres üzemcsarnokot épített 2,7 millió eurós beruházással a szekszárdi Adval Tech.

 

 

Képtalálat a következőre: „adval tech”

 

 

 

Logisztikai beruházással bővül a pátyi ipari park, a több mint 2,5 milliárd forintból felépülő raktár a Vöröskő Kft. 68 egységből álló országos üzlethálózatát fogja kiszolgálni.

 

 

Képtalálat a következőre: „logistic”

 

 

Miután az ipar 4.0-nak központi szerepe van a gazdaság fejlődésében és a foglakoztatás minőségi növelésében, ezért az NGM elindította az Ipar 4.0 Mintagyár elnevezésű programot, amelynek első kiemelt eseménye a Modern gyárak éjszakája lesz.

 

 

Képtalálat a következőre: „factory”

 

Africa Race nemcsak egy autóversenyt jelent, hanem gazdasági versenyt is az afrikai piacokért. 

Ennek a "versenynek" a távja, mint a Trans African autópálya-rendszer hossza 56.683 km

 

 

Képtalálat a következőre: „trans african highway”

 

 

Csökkent az Audi Hungaria Motor Kft. teljesítménye 2016-ban, 2015-höz képest 95 882 motorral és 37 231 járművel kevesebbet gyártott.

 

 

Kapcsolódó kép

 

 

Szeptemberben a vártnál kisebb mértékben csökkent az előző havihoz képest az ipari termelés az euróövezetben és az EU-ban.

 

 

Képtalálat a következőre: „industrie”

 

 

A járműgyártás húzóágazat, a hozzáadott érték szerint azonban az 50 legnagyobb magyarországi cég a termelékenységéhez képest régiós összevetésben igen alacsony bért fizet dolgozóinak, ami az elvándorlás miatt hozzájárulhat a szektorra jellemző munkaerőhiányhoz.

 

 

Képtalálat a következőre: „car industry”

 

 

Az ipari termelés volumene szeptemberben 3,7 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól. Az előző havihoz hasonlítva 3,0 százalékkal esett vissza szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva.

 

 

 

Képtalálat a következőre: „industry”

 

 

Aláírták a nyolc országon áthaladó Via Carpatia közlekedési folyosó megépítését célzó együttműködési megállapodást.

 

 

Képtalálat a következőre: „via carpatia”

 

 

 

Az október havi beszerzésimenedzser-index (BMI) 0,2 százalékponttal alacsonyabb a szeptemberi 57,2 százalékosnál, de a legmagasabb az eddigi októberi értékek között.

 

 

Képtalálat a következőre: „procurement”

 

 

A Székesfehérvár és Budapest közötti vasútvonal fejlesztésére 30 millió eurós (mintegy 9,3 milliárd forint) támogatást hagyott jóvá az Európai Bizottság.

 

 

Képtalálat a következőre: „train”

 

 

52 ezer négyzetméteres logisztikai raktár épül Nyíregyházán.

 

 

Képtalálat a következőre: „logistic”

 

 

Egy Helsinkitől Mumbaiig tartó észak-déli nemzetközi közlekedési folyosó és új piacokra való kijutást, valamint háromoldalú energiacserét is lehetővé tevő energiafolyosó létrehozását mérlegelte hétfőn Bakuban az azeri, az orosz és az iráni elnök.

 

 

 

 

 

Uniós forrásokból fejlesztik a dunai hajózást 2014-2020-as pénzügyi időszakban. Eddig 12 projekt  nyert támogatás 31,6 milliárd forint összértékű beruházás megvalósítására.

 

 

 

 

Mára esett a túlfogyasztás napja azaz mostanra használta el az emberiség a Föld éves erőforrásait. Holnaptól már a bolygó tartalékai fogynak.

 

 

 

 

Több mint 5,5 milliárd forintos beruházással épített gyártócsarnoka Kecskemét-Helvécián az Antolin Hungary Kft.

 

 

 

 

A megbízható minőségben, az innovációban és a magas feldolgozottságú termékek gyártásában látja jövőjét a következő öt-tíz évben a Sága Foods Zrt.

 

 

 

 

Szélenergia-termelés Európában (2015)

 

 

 

 

A német vállalatok után ma már az amerikai cégeké a második legtöbb befektetés Magyarországon.

 

 

 

 

Mediterrán vasúti árufuvarozási folyosó Szlovéniát és Magyarországot is érinti. A Pragersko-Őrihodos vasútvonal ennek a korridornak a része, amely koperi kikötő és Magyarország közötti vasúti összeköttetés egyetlen, még nem villamosított szlovéniai szakasza volt.

 

 

Képtalálat a következőre: „logistics”

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.