tozsde arfolyam

Hirek

 

Mára esett a túlfogyasztás napja azaz mostanra használta el az emberiség a Föld éves erőforrásait. Holnaptól már a bolygó tartalékai fogynak.

 

 

 

 

Az erőforrásokat intelligensebben, teljes kimerítésüket elkerülve kell felhasználni ahhoz, hogy fenntartható legyen a gazdasági növekedés az Európai Unió országaiban.

 

 

 

 

Idén is megrendezik a hulladékkezelők nyílt napját, a KUKAkulTÚRÁT, az eseményre április 8-án és 9-én várják az érdeklődőket - közölte az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség (OKTF) nemzeti hulladékgazdálkodási igazgatósága.

 

 

Képtalálat a következőre: „hulladékkezelés”

 

 

Gumihulladék-feldolgozó üzemet épít a Homatech Recycling Zrt. 16 milliárd forintból Kaposváron 2018-ra.

 

 

Képtalálat a következőre: „used tires”

 

 

Országos szinten átalakul a hulladékgazdálkodás, április elsejétől megkezdi működését a már bejegyzett Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt., amely a szakmai koordinálásért felel - mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közműszolgáltatásokért felelős államtitkára sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

 

 

Képtalálat a következőre: „recycling”

 

 

Megjelentek a következő, 2014-2020-as uniós fejlesztési ciklusra vonatkozó Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) pályázatok, ezek az elérhető támogatás 50 százalékát érintik - mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára

 

 

Kétszeresére nőtt a szelektíven gyűjtött hulladék mennyisége az észak-balatoni régióban az elmúlt két év alatt - tájékoztatta az Észak-balatoni Térség Regionális Települési Szilárdhulladék-kezelési Önkormányzati Társulás elnöke csütörtökön

 

 

 Az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával megépített komplex hulladékkezelő központot adták át hétfőn Kaposváron.

 

 

Képtalálat a következőre: „hulladékkezelés kaposvár”

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.