tozsde arfolyam

Hirek

 

Logisztikai beruházással bővül a pátyi ipari park, a több mint 2,5 milliárd forintból felépülő raktár a Vöröskő Kft. 68 egységből álló országos üzlethálózatát fogja kiszolgálni.

 

 

Képtalálat a következőre: „logistic”

 

 

Budapest, 2017. november 6., hétfő

 

 

A NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt., valamint a Vöröskő Kft. hétfői közös közleménye szerint az átadás 2018 tavaszára várható, az új csarnok előkészítő munkái szeptemberben kezdődtek meg. A bérlemény kiválasztását többek között a korábbinál nagyobb, funkcionálisan jól tagolt raktárterülettel, a műszakicikk-kereskedelemben jellemző szezonális ingadozások kockázatmentes kezelésével, valamint az eddigi bérleti modell egyszerűsítése révén elért költségcsökkentés indokolták. A csaknem 12 ezer négyzetméternyi raktár- és 350 négyzetméternyi irodaterületet magában foglaló, igény szerint bővíthető és energiatakarékos komplexumban egyszerre 80-135 ezer darab terméket tárolnak majd 2,5-4 milliárd forint értékben. A bérlő Vöröskő Kft. (Euronics) és logisztikai szolgáltatója együttesen körülbelül 60 főt foglalkoztat majd az új egységben, a létszám a tervezett növekedési ütem mellett évi 5-8 százalékkal növekedhet.


A NIPÜF Zrt. közleménye szerint, egy éven belül már a második csarnok épül Pátyon. 2020-ig csaknem 150-200 milliárd forintból építenek gyártó- és logisztikai létesítményeket országszerte olyan területeken, amelyek stratégiai elhelyezkedésüknél fogva hozzájárulhatnak a jövő okos városainak létrejöttéhez.


A pátyi fejlesztések lebonyolítására 2016 augusztusában jött létre a NIPÜF Páty Ipari Park Kft.-t, az Inpark Páty mintegy 42 hektáros területén 188 ezer négyzetméternyi ipari létesítmény kaphat helyet. Az állami tulajdonú NIPÜF Zrt. Inpark márkanéven Közép-Európa legnagyobb iparipark-fejlesztési programját hajtja végre országszerte több száz hektáron.

 

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.