tozsde arfolyam

Hirek

Az erős növekedési potenciállal rendelkező iroda- és ipari ingatlanok mellett a lakáspiac is tovább pörgött.

 

 

Kapcsolódó kép

 

 

A világon elsőként jöhetnek létre okos otthonokkal kommunikáló okos társasházak vagy akár okos lakóparkok.

 

 

Képtalálat a következőre: „property”

 

 

A közép- és kelet-európai országokba irányuló kereskedelmi ingatlan-befektetések 59 százalékkal haladták meg az év első hat hónapjában a tavaly első fél évit, és több mint 5 milliárd eurót tettek ki.

 

 

Képtalálat a következőre: „logistics”

 

 

Tovább nőtt az üres lakások aránya Magyarországon, a 2001-es 9,2 százalék, illetve a 2011-es 10,9 százalék után tavaly elérte a 12,7 százalékot, számuk mintegy 560 ezer volt.

 

 

 

Jelentősen nőtt Budapesten az irodák iránti kereslet a második negyedévben, a 129 170 négyzetméter 53 százalékkal haladta meg az előző negyedévit.

 

 

 

 

Magyarországról eddig 18 középület csatlakozott mintegy 1900 dolgozóval a Spórolunk@kiloWattal - Munkahelyi EnergiaKözösségek című európai uniós projekt keretében rendezett kampányhoz.

 

 

 

 

Az építőipari termelés volumene februárban 19,2 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól. A termelés csökkenését - csakúgy, mint az előző hónapban - részben az uniós forrásból végzett munkák múlt év végi befejeződése, részben a magas bázis okozta.

 

 

Képtalálat a következőre: „building industry”

 

 

Budapest lett a nyolcadik legvonzóbb európai város az ingatlan-befektetők körében, megelőzve Prágát és Münchent - derül ki a CBRE nemzetközi ingatlan-tanácsadó legfrissebb kutatásából.

 

 

Képtalálat a következőre: „property investment”

 

 

Okosmérési programja keretében pályázatot hirdet a KOM Központi Okos Mérés Zrt. első körben állami és versenypiaci szereplőknek, amelyek részt vennének partnerként az Intelligens Hálózat mintaprojekt egyéves tesztidőszakában.

 

 

Képtalálat a következőre: „okosmérés”

 

 

Januárban csaknem 9000 ezer ingatlan cserélt gazdát az országban, ami egy százalékkal kevesebb a tavaly januárinál, a regisztrált vásárolni szándékozók száma azonban 10 százalékkal meghaladta az egy évvel ezelőttit - közölte a Duna House (DH) ingatlan franchise hálózat saját adatain alapuló becslését

 

Képtalálat a következőre: „property”

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.