tozsde arfolyam

Hirek

 

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) támogatja Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter járulékcsökkentési javaslatát.

 

 

Képtalálat a következőre: „entrepreneur”

 

 

Megalakult a Magyar Csokoládé és Édesség Szövetség (Csésze)

 

 

Képtalálat a következőre: „chocolate”

 

 

Külgazdasági és külügyminiszter az Amerikai Kereskedelmi Kamara (Amcham) vezetőivel tárgyalt.

 

 

Képtalálat a következőre: „america”

 

 

Magalakult kedden Las Vegasban a Magyar-Nevadai Kereskedelmi Kamara - tájékoztatta az MTI-t telefonon Kálmán László nagykövet, Los Angeles-i magyar főkonzul.

 

Képtalálat a következőre: „las vegas”

 

A SwissCham Hungary jubileumi közgyűlésen választották meg a 15 tagú elnökséget, és az új Felügyelőbizottság tagjait.

 

 

 

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) számítása szerint tartósan kiszámítható feltételek, 3-4 százalékos kamatszint és 5-12 százalék közötti áfa mellett a következő 2-2,5 évben duplájára, évi 18-19 ezerre nőhetne az új építésű lakások száma - mondta Koji László, az ÉVOSZ elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán.

 

 

Budapest, 2015. október 5., hétfő (MTI) - Nincs még időpont a jövő évi bértárgyalások megkezdésére a kormánnyal és a munkáltatókkal, a konfliktusok esélyét pedig tovább növeli, hogy szűkült a tárgyalófelek mozgástere a 2016-os költségvetés korábbi elfogadása miatt - mondta Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) elnöke hétfőn az MTI-nek.

 

 

  A magyar otthonok rezsicsökkentő és energiahatékonysági felújításainak állami támogatása érdekében kíván egyeztetni a kormánnyal öt szakmai szervezet 

 

 

tozsde arfolyam

comics

allashirdetesek

RSS
feed-image RSS

©2015 ManCo.hu Minden jog fenntartva.